Miért válasszon minket?

Standard 3 éves csomagra előfizet:   + 6 AJÁNDÉK a vállalkozásának!

 

 

Tehát, több mint 200.000 követő közzé osszuk szolgáltatását!

 

  • AJÁNDÉKBA közzé tesszük Szolgáltatását 1 hónap alatt 4X.
  • (Ha szüksége van munkaerőre, akkor amikor ÖN szeretné)
  • Munkát Keres-Kínál csoportjába! (79.000 követő)

 

  • AJÁNDÉKBA
  • alliteracio.eoldal.hu weboldalra felkerül ahol a havi nézettség 15.000-20.000 fő.

 

  • AJÁNDÉKBA fovarosinfo.com oldalról INGYEN kiemeljük szolgáltatását 2 héten keresztül összesen 5000ft értékben a Facebook-on! (Kivételt képez ha a facebook elutasítja a hirdetést, ebben az esetben sajnos nem jár az 5000 ft értékű kiemelés.) Amennyiben a facebook elfogadja a szolgáltatásáról való kiemelést, abban az esetben statisztikát is tudunk küldeni, amit a facebook biztosít számunkra.

 

  • AJÁNDÉKBA Örökös Tagságot kap (Szolgáltatása korlátlanul fent maradhat a fovarosinfo.com és a szolgaltatasok.net oldalon. Nincs éves díj….Nincs havidíj…. ÉLVEZZE A KORLÁTLANSÁG ELŐNYEIT! Kövesse az oldalon a szolgáltatását mennyien nézték, mennyire vannak megelégedve a szolgáltatásával…)

 

Megér ennyi kényeztetést a vállalkozása? Akkor ne habozzon hirdessen nálunk!

—->Kattintson IDE!<—-

Kiemelt 12 hónapos szolgáltatás csomagra előfizet:

  • Ajándékba plusz 12 hónapot kap (Így 24 hónapot lehet a szolgáltatása a Kiemelt szalaghirdetésbe) Miért jó ez a kiemelt szalaghirdetés? Mert bárki rákeres bármilyen szolgáltatásra az Ön vállalkozását látja fent a szalaghirdetésbe és csak az alatt lesznek a keresett szolgáltatások.

Cégéről vállalkozásáról rengeteg információt megad, amivel nagyban megkönnyíti a vendégeit az eligazodásban. Hamar megtalálják Önről a szükséges információkat az azonnali kapcsolatfelvételhez, akár mobilon, akár e-mailen, illetve közösségi oldalán vagy weboldalán.

Ezen kívül vállalkozását megosztjuk Facebook oldalainkon, ahol akár több 10.000 vagy több 100.000-en is láthatják vállalkozását. Ezen kívül ha igényt tart rá, vállalkozását kiemelten hirdetjük a facebook-on (Bizonyos díj ellenében és a hirdetésről statisztikát is láthat, amit a facebook nyújt nekünk)

Természetesen a Google keresőbe is ott vagyunk így az Ön vállalkozását is láthatja bárki aki majd rákeres az adott vállalkozásra. Ha bármi kérdése van vegye fel velünk a KAPCSOLATOT. Köszönjük!

Ha nincs kérdése és szolgáltatását hirdetni szeretné megteheti a linkre kattintva ITT.